Studio Kakelbont

Myra

Als kind was ik een levensechte Pipi Langkous. De gelijkenis was niet beperkt tot mijn rode haar, sproeten en vreemde kledingkeuze. Na de schooluren (jakkes, school!), kon je me terugvinden in het bos op zoek naar vossen en herten. Ik bouwde kampen (want ja, ik was ook sterk als een paard), en bouwde hele speeltuinen met de planken en houtblokken uit de schrijnwerkerij van mijn ouders. Mijn twee nichtjes waren mijn 'Annika en Tommy'. Ik nam ze mee op speurtochten en avonturen vol raadsels, leerde hen dansjes aan en maakte de zotste outfits voor hen.

In tegenstelling tot Pipi had ik wel een aanwezig rolmodel in mijn Villa Kakelbont. Mijn mama was mijn creatieve motor en leerde me dat zo goed als alles kan opgelost worden met een beetje positivisme en DIY. Dat motto heeft me geleid tot waar ik nu sta. Na wat omwegen als freelance styliste, begon ik eerst als huwelijksfotograaf, en enkele jaren later vulde ik aan met de kinderportretjes in studio. Sinds 2016 kreeg de fotostudio een nieuwe medewerker en een nieuwe naam. Studio Kakelbont was geboren!

Onder de naam Myra Fotografie fotografeer ik huwelijksreportages, gezinnen, zwangere dames, koppels, en nog veel meer. Al dat lekkers kan je bekijken op www.myrafotografie.be

Stijn

Binnenkort meer!