Studio Kakelbont

Myra | Styliste

Studio Kakelbont is mijn creatieve uitlaatklep. Ik ben verantwoordelijk voor de boekingen, de styling en decors.

Als kind was ik een levensechte Pipi Langkous. De gelijkenis lag niet enkel in mijn rode haar, sproeten en vreemde kledingkeuzes. Ik was een echte wildebras. Na de schooluren kon je me terugvinden in het bos om kampen te bouwen (want ja, ik was ook sterk als een paard). De planken en houtblokken uit de schrijnwerkerij van mijn ouders werden mini-speeltuintjes. Mijn twee nichtjes waren mijn 'Annika en Tommy'. Ik nam ze mee op speurtochten en avonturen vol raadsels, bedacht gekke choreografiën en maakte de zotste outfits voor hen.

In tegenstelling tot Pippi had ik wel een aanwezig rolmodel in mijn Villa Kakelbont. Mijn mama was mijn creatieve motor en leerde me dat zo goed als alles kan opgelost worden met een beetje positivisme en DIY. Na wat omwegen als freelance styliste, begon ik eerst als huwelijksfotograaf, en enkele jaren later vulde ik aan met de kinderportretjes. In 2016 kreeg de fotostudio een nieuwe naam. Studio Kakelbont was geboren!

Onder de naam Myra Fotografie fotografeer ik huwelijksreportages, gezinnen, zwangere dames, koppels, en nog veel meer. Al dat leuks kan je bekijken op www.myrafotografie.be

Stijn | Fotograaf

Fotograferen is voor mij in het moment zijn, het moment beleven en het moment vereeuwigen.

Ik ben een vader, echtgenoot, fotograaf en wetenschapper. In tegenstelling tot wat je zou denken, staat die opsomming niet in chronologische volgorde, maar in volgorde van prioriteit. Mijn gezin is mijn alles!

Ik was voor een lange periode een wetenschapper. Meer dan 10 jaar verder studeren heeft me doen inzien dat fotografie mijn echte passie is. Daarna werd ik de echtgenoot van een fantastische vrouw (Ja hoor, Myra heeft ons huwelijk gefotografeerd). Toen kwam mijn eerste dochter, ondertussen al grote zus. Ze tonen me elke dag wat echte levensvreugde is en leren me ook veel over geduld.

Sinds 2015 werk ik als huwelijksfotograaf en maak ik deel uit van deze geweldige fotostudio waarin ik me zelf volledig kan vinden. Ik fotografeer je kindjes alsof het de mijne zouden zijn, en zoals ik ze graag zie. Met een lach, een knipoog en een traan.


De studio

Wij verwelkomen jullie in een gezellige studio waarin de kindjes zich thuis voelen. Geen kille fotostudio, maar een warme thuisomgeving.