Studio Kakelbont

kerst fotosessies

Kerst 2018


Binnenkort is het weer warmte en gezelligheid troef...

Maar ook een heel klein beetje stress! Honderden cadeautjes te kopen, vervelende last minute tripjes door drukke winkelstraten... Daar willen wij jullie mee helpen! Beeld je in: een hele poos voor alle kerstdrukte, spreken wij met jullie af voor een gezellige sessie. Een uurtje later kunnen jullie weer naar huis, en gaan wij als elfjes aan de slag met jullie foto's. Jullie krijgen mooie foto's in een gallerij te zien, van waaruit je in je luie zetel alle kerstcadeaus bestelt die je je maar kan inbeelden. Niet mis toch?

Ook dit jaar kan je met de foto's uit je (gewone) sessie allerlei leuks bestellen, maar we hebben daarbuiten ook een kerstplaydate gepland voor foto's met dat tikje meer. De plekjes zijn beperkt, wacht dus niet te lang met reserveren!

Daarbuiten kan je natuurlijk ook nog steeds een gewone sessie boeken! Lees hier alles over standaardsessies, minisessies en cakesmash sessies. Ook kan je allerlei cadeautjes aankopen met de foto's die je afgelopen jaar liet maken door Myra of Stijn! Dat kan via onze webshop

Let wel op onze kerstdeadlines onderaan deze pagina, om ervoor te zorgen dat je cadeautjes tijdig bij jou geraken dien je deze in acht te nemen. Dit jaar geld er bovendien een speciale regeling omdat 1 van onze kerstelfjes een lange winterslaap zal houden... Dat betekent ook dat je best nu al je plekje reserveert voor de komende drie maanden, zodat we je boeking tijdig kunnen voorbereiden. Regenboogsessies kan je boeken tot 1 oktober, de overige sessies kan je nadien wel nog boeken.


Fotosessies


 

Kerstplaydate 260€  - 3 november 2019 of nadien op aanvraag.

Een korte portretsessie van je kindjes in de fotostudio, met een subtiel kerstdecor. Geen kerstballen en rendieren, maar een moderne en originele kerstsfeer. We doen elk jaar weer wat anders, hier kan je de resultaten van afgelopen jaren bewonderen.

inbegrepen:

 • fotosessie van maximaal 3 kindjes in studio Kakelbont van 20-30 minuten

 • online fotogallerij met 20 foto's, inclusief download van deze 20 foto's in groot formaat.

Fotoproducten zijn beschikbaar voor aankoop, naar believen, via je online fotogallerij met webshop kan je je kerstcadeautjes eenvoudig bestellen.

 

Snoetensessie - 140€

Met deze sessie gaan we tot de essentie, en laten we schattige snoetjes met 10 verschillende uitdrukkingen hun werk doen. Toffe close-up portretten, leuk in trio aan de muur!

 • korte sessie van 20 minuten

 • 6 tot 10 foto's in een online fotogallerij (in klein formaat)

 • voor kindjes vanaf 1 jaar die zelfstandig rechtop kunnen zitten

 • gekleed in een vintage outfit uit onze collectie. Je geeft je voorkeur door of de kledingmaten

 • 1 achtergrond

 • Digitale bestanden in groot formaat en fotoproducten kunnen nadien aangekocht worden via de fotogallerij. De fotobestanden in groot formaat kosten 40€, maar zijn gratis als je fotoproducten aankoopt voor een bedrag boven 120€.

 

 

Regenboogsessie - 260€

Opgelet: door het verlof van Myra kan je regenboogsessies boeken tot 1 oktober, nadien kan je enkel nog stockholmsessies, snoetensessies, gezinssessies of de playdate boeken!

Een sessie vol leven, bakken kleur, verwondering en spontaniteit. Zoals elke kindertijd hoort te verlopen. Verschillende outfits, patroontjes en decors zorgen voor een sessie die saaiheid de wereld uit helpt.

 • sessie van ongeveer 1 uur

 • 30 tot 50 foto's in een online fotogallerij (in klein formaat)

 • voor 1 tot 3 kindjes vanaf 6 maanden binnen 1 gezin

 • 2 decors, door ons voorbereid op basis van de outfits

 • gekleed in twee eigen outfits, twee van onze vintage outfits, of een combinatie van beide. Oufitfoto's stuur je naar deze link

 • kindjes apart en samen, indien gewenst 1 gezinsfoto

 • Digitale bestanden in groot formaat en fotoproducten kunnen nadien aangekocht worden via de fotogallerij. De fotobestanden in groot formaat kosten 100€, maar zijn gratis als je fotoproducten aankoopt voor een bedrag boven 200€.

 

Gezinssessie op locatie - 320€

Studio Kakelbont is heel fijn voor de kleintjes, maar als je graag uitgebreid met het hele gezin op de foto gaat, neemt Stijn je graag mee naar een mooie locatie of komt hij tot bij je thuis.

 • sessie van ongeveer 1 uur

 • 50-tal foto's in een online fotogallerij (in klein formaat)

 • maximaal 6 personen, geen grote groepsfoto's of meerdere gezinnen

 • locatie in afspraak met Stijn, verplaatsingskosten vanaf Aarschot aan 0,35€/km

 • Digitale bestanden in groot formaat en fotoproducten kunnen nadien aangekocht worden via de fotogallerij. De fotobestanden in groot formaat kosten 100€, maar zijn gratis als je fotoproducten aankoopt voor een bedrag boven 200€.

 

 

Stockholmsessie - 220€

Want selfies zijn zoooo 2010, en ook yolo en zo. Sessie voor coole kiddo's en hippe mama's met weinig tijd en bakken stijl. Geen voorbereidingen, foto's downloaden en klaar.

 • korte sessie van 30 minuten

 • 15 foto's in groot formaat, te downloaden via een een online fotogallerij

 • voor alle leeftijden

 • gekleed in 1 eigen outfit naar keuze

 • 1 decor in neutrale tinten, scandinavische stijl

 • Fotoproducten kunnen nadien aangekocht worden via de fotogallerij.

Boeken via info@studiokakelbont.be. Cadeaubons voor Stockholmsessies verkrijgbaar in de shop.

 


 

Kerstcadeautjes & Kerstdeadlines


Om ervoor te zorgen dat je je cadeautjes tijdig aankrijgt, met nog tijd genoeg om ze in te pakken en even onder de boom te laten liggen, hou je best rekening met deze bestel-deadlines. Onze items zijn gepersonaliseerd en handgemaakt, ze hebben daarom allemaal een langere levertermijn. Rond de kerstdagen komen er extra veel bestellingen binnen, dus moeten we deze deadlines strikt hanteren.

Stijn bereid zich alvast voor op een drukke kerstperiode, maar Myra gaat vanaf oktober een paar maanden in winterslaap.
Kerstcadeautjes en andere bestellingen geplaatst na 1 oktober verwerken we collectief op 20 november. Op die manier heb je zeker alles op tijd voor kerst, maar dat betekent ook dat de normale levertermijn voor bestellingen geplaatst in oktober november langer is dan normaal, alle bestellingen worden begin/half december verzonden.

Fotosessies gepland voor 1 november: we garanderen tijdige afwerking van de foto's én je bestelde cadeautjes voor kerst. Je boekt dus best in de maanden september en oktober om zeker te zijn!

Fotosessies gepland voor 15 november: we garanderen tijdige afwerking van de foto's voor kerst, eventuele bestellingen van fotoproducten zullen pas in 2019 worden verwerkt.

Cadeaubon als kerstcadeau: hier bestellen voor 19 november.

Alle fotoproducten die je als kerstcadeau wil geven: bestellen via je gallerij voor 19 november.