Studio Kakelbont

kerst fotosessies

Kerstacties 2017


Binnenkort is het weer warmte en gezelligheid troef...

Maar ook een heel klein beetje stress! Honderden cadeautjes te kopen, vervelende last minute tripjes door drukke winkelstraten... Daar willen wij jullie mee helpen! Beeld je in: een hele poos voor alle kerstdrukte, spreken wij met jullie af voor een gezellige sessie. Een uurtje later kunnen jullie weer naar huis, en gaan wij als elfjes aan de slag met jullie foto's. Jullie krijgen mooie foto's in een gallerij te zien, van waaruit je in je luie zetel alle kerstcadeaus bestelt die je je maar kan inbeelden. Niet mis toch?

Ook dit jaar kan je met de foto's uit je (gewone) sessie allerlei leuks bestellen, maar we hebben daarbuiten ook bijzondere sessiedagen gepland voor foto's met dat tikje meer. De plekjes zijn beperkt, wacht dus niet te lang met reserveren!

Daarbuiten kan je natuurlijk ook nog steeds een gewone sessie boeken! Lees hier alles over standaardsessies, minisessies en cakesmash sessies. Ook kan je allerlei cadeautjes aankopen met de foto's die je afgelopen jaar liet maken door Myra of Stijn! Dat kan via onze webshop

Let wel op onze kerstdeadlines onderaan deze pagina, om ervoor te zorgen dat je cadeautjes tijdig bij jou geraken dien je deze in acht te nemen.


Fotosessies in thema


 

Kerstplaydate 260€ - VOLZET

11 november

Een korte portretsessie van je kindjes in de fotostudio, met een subtiel kerstdecor. Geen kerstballen en rendieren, maar een moderne en originele kerstsfeer. We doen elk jaar weer wat anders, hier kan je de resultaten van afgelopen jaren bewonderen.

inbegrepen:

  • fotosessie van maximaal 3 kindjes in studio Kakelbont van 20 minuten
  • online fotogallerij met 20 foto's in klein formaat
  • een bon van 60€ te besteden in de shop (voor fotoboekjes, prints, uitvergrotingen...)

Hoge resolutie bestanden en andere fotoproducten beschikbaar voor aankoop, naar believen. Bij aankoop van 60€ aan fotoproducten bovenop de inbegrepen bon van 60€, krijg je alle digitale bestanden gratis. Apart kosten ze 100€.

 

Kerstmini's 280€ - VOLZET

11 november

Een korte gezinssessie op locatie (nog te bepalen, vlaams brabant). Een zotte, spontane sessie, met gezinsfoto's en individuele portretten.

inbegrepen:

  • fotosessie van je gezin met kindjes op locatie van 30 minuten
  • online fotogallerij met 40 foto's in klein formaat
  • een bon van 60€ te besteden in de shop (voor fotoboekjes, prints, uitvergrotingen...)

hoge resolutie bestanden en andere fotoproducten beschikbaar voor aankoop, naar believen. hoge resolutie bestanden en andere fotoproducten beschikbaar voor aankoop, naar believen. Bij aankoop van 60€ aan fotoproducten bovenop de inbegrepen bon van 60€, krijg je alle digitale bestanden gratis. Apart kosten ze 100€.

 

Kerstcadeautjes & Kerstdeadlines


Bestellen van je cadeautjes kan zoals steeds via je gallerij als die nog online staat. Als de gallerij niet meer online staat, kan je hier bestellen en bij uitchecken doorgeven welke foto(s) je voor welk item wil gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat je je cadeautjes tijdig aankrijgt, met nog tijd genoeg om ze in te pakken en even onder de boom te laten liggen, hou je best rekening met deze bestel-deadlines. Onze items zijn gepersonaliseerd en handgemaakt, ze hebben daarom allemaal een langere levertermijn. Rond de kerstdagen komen er extra veel bestellingen binnen, dus moeten we deze deadlines strikt hanteren:

fotoboeken, pronkprints en viewmasters: bestellen voor 17 november

miniboekjes, canvassen, forexen, houtblokken en fotoprints: bestellen voor 1 december

kaarten en juwelen: bestellen voor 6 december

cadeaubonnen: hier bestellen voor 15 december


Kerstkaarten


Leuke ontwerpjes gemaakt door De Kaartjesfee speciaal voor Studio Kakelbont! De kaarten kan je bestellen via je gallerij, hier kan je de onwerpen in detail bekijken en je favoriet uitkiezen. Je maakt een favorietenlijst aan in je gallerij met de foto's die je voor de kaart wil gebruiken, en je geeft eventuele tekstaanpassingen door. Twee feetjes Annelies en Nele maken er vervolgens jouw kaartje op maat van, en zorgen er voor dat de kaarten tijdig bij jullie geraken!

Als je gallerij reeds offline is, kan je de kerstkaarten (en vele andere kerstcadeautjes) bestellen via de algemene shop op deze link

 


Wil je als eerste op de hoogte zijn van de Playdates? schrijf je dan alvast in op onze nieuwsbrief!