Studio Kakelbont

communies

Communies en Lentefeesten 2018


Binnenkort is het weer communietijd! Ook in 2018 zijn er weer een hoop mogelijkheden voor de hippe communicantjes. Naast onze bestaande sessies organiseren we in het voorjaar een communie Playdate in de studio. Let's Party!

Onderstaande sessies zijn het best geschikt voor je communie en lentefeest foto's. Als jullie graag communiekaarten willen, boek je best een playdate, daarbij zijn de kaarten inbegrepen! Hieronder een korte samenvatting van de mogelijkheden, meer info over de studiosessies en locatiesessies, en wat is inbegrepen in de prijs, vind je hier.

 

Regenboogsessie 260€

Een sessie van een uur in de studio met 2 verschillende decors. Geschikt voor eerste communicanten, lentefeestjes en speelse plechtige communicanten. +/-50 foto's van het feestvarken in klein formaat, eventueel ook een gezinsfoto of foto met broer of zus.

IMG_9097.jpg
 

Stockholmsessie  220€

Een sessie van een half uur in een hip en neutraal decor in studio. 15 tot 20 foto's in groot formaat inbegrepen, eventueel een foto met broer/zus. Aanrader voor plechtige communicanten!

JosephineLouise-1c7.jpg

Locatiesessie 300€

Een sessie van een uur op een buitenlocatie. Minder geschikt voor feestvarkentjes die vroeg in het jaar vieren, we verkiezen deze sessies te laten doorgaan vanaf april. Eventueel 1 foto met gezin. Meer info over gezinssessies hier.

MK3_8680.jpg
 

Playdate 'Candyland'

Playdates zijn korte sessies in thema, inclusief communiekaarten of boekjes. Scroll even verder voor meer info. Hier kan je een video bekijken van de playdate van vorig jaar!

Fien014.jpg

Playdate


Een Playdate is een actiedag waarop we een aantal korte fotosessies organiseren. We bedenken jaarlijks enkele Playdates, telkens met een eigen, unieke thema. Aan elke Playdate is een fotoproduct gekoppeld, dat inbegrepen is in de prijs. Je kan nadien (onbeperkt in tijd) nog andere fotoproducten of bestanden bijbestellen via onze shop.  Je kan het resultaat van voorgaande jaren bekijken in de Playdate portfolio.

Communie playdate 2018:  Thema 'Candyland'
3 en 7 maart - 260€

Sessie in een uniek decor in de fotostudio van zo'n 20 minuten, inclusief fotoboekje met 8 foto's of 50 communiekaartjes.

Fotobestanden  in groot formaat verkrijgbaar voor 40€, of gratis bij bijbestellingen vanaf 120€.

 

Wil je als eerste weten wat het thema zal zijn? Heb je pas volgend jaar een communicant en wil je als eerste op de hoogte zijn van de Playdates? schrijf je dan alvast in op onze nieuwsbrief!

 

cadeautjes en fotoproducten


Enkele weken na je sessie komen de foto's terecht in een fotogallerij, van waaruit jullie ze rustig kunnen bekijken. Vanuit diezelfde gallerij kan je allerlei items bestellen, zoals boekjes, juwelen en uitvergrotingen. Als je graag al eens wil bekijken wat er allemaal ter beschikking is, kan dat hier.

Bij de Playdate zijn naar keuze communiekaarten of een boekje inbegrepen, bij de andere sessies kan je fotoproducten naar wens bestellen. Communiekaarten maken we enkel zelf voor de playdate sessies, voor overige communiekaarten schakelen we een ontwerper in.

Hier kan je alvast wat bestellingen van afgelopen jaren bekijken!