Studio Kakelbont

communies

Communies en Lentefeesten 2017


Binnenkort is het weer communietijd!

Ook in 2017 jaar zijn er weer een hoop mogelijkheden voor de hippe communicantjes. Naast onze gewone standaard-, mini- en locatiesessies, organiseren we in het voorjaar twee communie Playdates en kunnen de feestvierders kiezen uit enkele kaartontwerpjes om te stoefen met hun foto's. Aarzel niet om ons te mailen voor meer info op info@studiokakelbont.be. Let's party!

Standaard Sessies: 250€, een sessie van een uur in de studio met 2 verschillende decors.

Locatiesessies: 300€, een sessie van een uur op een buitenlocatie.

Locatiesessie + gezin: 320€, een sessie van een uur op een buitenlocatie.

Playdates: korte sessies in thema, inclusief communiekaarten of boekjes.

Meer info over de studiosessies en locatiesessies, en wat is inbegrepen in de prijs, vind je hier.


Playdates


Een Playdate is een actiedag waarop we een aantal korte fotosessies organiseren. We bedenken jaarlijks enkele Playdates, telkens met een eigen, unieke thema. Aan elke Playdate is een fotoproduct gekoppeld, dat inbegrepen is in de prijs. Je kan nadien (onbeperkt in tijd) nog andere fotoproducten bijbestellen via onze shop.  Je kan het resultaat van voorgaande jaren bekijken in de Playdate portfolio.

Communie playdate Mini Me: 260€
8 en 11 maart

Sessie in de fotostudio in Leuven van zo'n 20 minuten, inclusief fotoboekje met 8 foto's of 50 communiekaartjes. Deze sessie is vooral geschikt voor eerste communicantjes.Het thema dit jaar is 'Mini Me', denk daarbij vooral aan grooote attributen en veel kleur!

Communie playdate Urban Sweethearts: 280€
15 april

Een fotosessie op locatie van een half uur met eventueel 1 foto met broer of zus, inclusief fotoboekje met 8 foto's of 50 communiekaartjes.
Voor deze playdate zoeken we een kleurrijke stedelijke omgeving op als leuk contrast met de brave outfitjes. We laten de deugnietjes los in de stad! Deze sessie is leuk voor eerste communicantjes en plechtige communicantjes. De locatie ligt nog niet vast, maar zal in Vlaams Brabant zijn.

Heb je pas volgend jaar een communicant en wil je als eerste op de hoogte zijn van de Playdates? schrijf je dan alvast in op onze nieuwsbrief!


Communiekaarten


Je kan alle prijzen en ontwerpjes waaruit je kan kiezen terugvinden op de pagina kaarten.

Eerst kies je een ontwerp, formaat en eventuele afwerkingen en enveloppen. Jij laat weten welke foto's op het kaartje mogen komen, ik pas de kleuren van het ontwerp aan zodat de foto er mooi in past. Hou er bij de keuze van je foto's rekening met de richting van de foto (liggend/staand/vierkant), en met de achtergrondjes. Vermijd té drukke kaartjes door foto's met gelijkaardige kleuren/dezelfde achtergronden te gebruiken.

We kunnen ook uitnodigingen voor het communiefeest maken, vraag naar de mogelijkheden.

Kenmerken van de kaarten:

  • De kaarten zijn van stevig 300 grams karton.
  • Ze hebben standaard een zijdeglanzende afwerking.
  • Voor een meerprijs kan je voor de luxe-afwerking gaan. Deze luxekaarten hebben een leuke fluweelachtige laminering, en zijn gedrukt aan extra hoge kwaliteit.
  • Een andere optie om je kaarten dat tikkeltje extra te geven, is een spotlak afwerking. Hierbij wordt een selectief deel van de kaart (zoals de naam of een ander opvallend kleurrijk deel in het ontwerp of foto) voorzien van een hoogglanzend vernislaagje, terwijl de rest van de kaart afgewerkt wordt in de luxe uitvoering.
  • Sommige kaarten zijn beschikbaar met ronde hoeken, ook deze kaarten hebben een luxe afwerking.
  • De bijpassende enveloppen zijn verkrijgbaar in een heel gamma aan kleuren. Wij kiezen voor jullie de best passende kleur, indien je een voorkeur hebt, mag je die doorgeven.

Standaard kaarten van 10x15cm en bladwijzer kaartjes kunnen in de webshop besteld worden, andere formaten/hoeveelheden bestel je via mail op info@studiokakelbont.be