Studio Kakelbont

communies

Communies en Lentefeesten 2019


Ook in 2019 zijn er weer een hoop mogelijkheden voor de hippe communicantjes. Let's Party!

Onderstaande sessies zijn het best geschikt voor je communie en lentefeest foto's. Hieronder een korte samenvatting van de mogelijkheden, meer info over de studiosessies en locatiesessies, en wat is inbegrepen in de prijs, vind je hier. Voor communiekaarten werken wij steeds samen met De Kaartjesfee, zij weten perfect hoe ze onze foto’s moeten verwerken in pareltjes van kaarten!

Op onze facebookpagina kan je heel wat communiefoto’s bekijken van afgelopen jaren.

Als je graag je plaatsje wil verzekeren, mail je ons op info@studiokakelbont.be. Laat ons weten wanneer de communie doorgaat, en of het een vormsel, lentefeest of eerste communie betreft.

 

Stockholmsessie  230€

Een sessie van een half uur in een hip en neutraal decor in studio. 15 tot 20 foto's in groot formaat inbegrepen, eventueel een foto met broer/zus. Aanrader voor plechtige communicanten!

Regenboogsessie 290€

Een sessie van een uur in de studio met 2 verschillende decors. Geschikt voor eerste communicanten, lentefeestjes en speelse plechtige communicanten. +/-50 foto's van het feestvarken in klein formaat, eventueel ook een gezinsfoto of foto met broer of zus.

JosephineLouise-1c7.jpg
IMG_9097.jpg
 

Locatiesessie 330€

Een sessie van een uur op een buitenlocatie. Minder geschikt voor feestvarkentjes die vroeg in het jaar vieren, we verkiezen deze sessies te laten doorgaan vanaf april . Er worden ook foto’s met broer, zus en gezin gemaakt indien gewenst.

MK3_8680.jpg
 

cadeautjes en fotoproducten


Enkele weken na je sessie komen de foto's terecht in een fotogallerij, van waaruit jullie ze rustig kunnen bekijken. Vanuit diezelfde gallerij kan je allerlei items bestellen, zoals boekjes, viewmasters, prints en uitvergrotingen. Communiekaarten dien je zelf te bestellen, wij verkiezen hiervoor De Kaartjesfee.

Hier kan je alvast wat bestellingen van afgelopen jaren bekijken!