Studio Kakelbont


 

Geef iemand een stapeltje herinneringen cadeau!

In de webshop kan je cadeaubons aankopen voor snoetensessies, stockholm- en regenboogsessies. Hieronder een samenvatting over de inhoud van die sessies, op de informatiepagina kan je uitgebreide info en prijzen terugvinden. Zorg er zeker voor dat je goed naleest welke sessies voor welke kindjes geschikt zijn, cadeaubons zijn niet omruilbaar indien de sessie niet geschikt is voor de ontvanger. Wij vinden het natuurlijk het leukst als de ontvanger van de cadeaubon ook fan is van ons werk of de stijl waarin we werken, wij passen onze stijl niet aan indien dit niet zo is. De minisessies zijn de meest uitgesproken retro sessies, waarbij de kindjes door ons worden gekleed, dus zeker voor deze sessies is het belangrijk dat de mama en papa ook retro-lovers zijn!

Soorten cadeaubons

  • Snoetensessie: Sessie van 20 minuten, voor 1 kindje vanaf +/-1 jaar, in vintage kledij door ons voorzien, close-up portretten (geen attributen), 1 achtergrondje.

  • Stockholmsessie: Sessie van 30 minuten, voor 1 tot 3 kindjes vanaf 6 weken binnen 1 gezin, in eigen kledij, hedendaags en neutraal decor.

  • Regenboogsessie: Sessie van een uur voor 1 tot 2 kindjes binnen 1 gezin, van 6 maanden tot 10 jaar, eigen kledij of vintage kledij, verschillende standpunten (close-up, totaalbeeld...), veel attributen en verschillende decors en achtergrondjes.

Reglement en voorwaarden

  • Cadeaubons worden enkel per post verzonden na aankoop, bestel dus tijdig.

  • Wij maken geen cadeaubons voor sessies op locatie (gezin, koppel...), enkel voor sessies in studio.

  • De bons zijn een jaar geldig, maar we vragen om binnen het half jaar contact op te nemen om reeds een datum af te spreken.Verlengen van de cadeaubon kost namelijk 25€ per maand, en de agenda zit vaak maanden voordien volgeboekt. Deze informatie staat ook op de bon vermeld.

Ik kreeg een cadeaubon, wat nu?

Proficiat! Ik hoop dat je het een topcadeautje vond? Laat ons even per mail weten welke cadeaubon je ontvangen hebt (nummer & type sessie). Vervolgens bekijken we of je cadeaubon nog geldig is, en wanneer we je sessie kunnen inplannen. Je kan hierboven al even nakijken welk type sessie je cadeau kreeg, en wat dat allemaal precies inhoudt.

Van zodra de boeking in orde is, hebben wij graag wat informatie van jullie, zoals je telefoonnummer, en de namen en leeftijden van de kindjes.

Onze stijl is erg gebaseerd op het combineren van kleuren en prints, daarom hebben we in de week voor de sessie wat informatie nodig over de kledij. Voor een regenboogsessie hebben wij graag foto's van de outfits die je zal meebrengen, of je kan ook gebruik maken van onze outfits, hier te bekijken. In dat geval weten we graag welke outfits je het leukste vindt. Voor een minisessie hebben we enkel de kledingmaat nodig, want daarvoor voorzien we zelf een gepast vintage outfitje. Voor Stockholmsessies hebben we geen info over de kledij nodig.

Lees zeker ook onze voorwaarden na, sessies geboekt met een cadeaubon zijn onderhevig aan specifieke voorwaarden betreffende annulering.

Enkele weken na de sessie krijg je een mailtje met het resultaat!